St. Agathaplein
Hofje van der Dussen
Het Klaeuwshofje
Oostpoort

Meerdaagse reis in 2020

     MEERDAAGSE REIS IN 2020                                                                          

Het lijkt nog ver weg, tocht moeten we er vroeg bij zijn voor afspraken/bevestigingen van reizen. We hebben een optie op een volledig verzorgde busreis van 6 dagen 5 nachten. In de periode van:  zondag 19 t/m vrijdag 24 juli 2020. 

De reis gaat naar het mooie Steigerwald.

De reis is op basis van volledig pension vanaf de lunch onderweg op de heenreis tot en met het afscheidsdiner op de terugreis vrijdag. In genoemde prijs zitten ook de entreegelden, excursies etc. De enige kosten die erbij komen zijn uw eigen consumpties.

Het hotel heeft mooie ruime kamers, allen uiteraard met douche, toilet en tv.

Er is een lift aanwezig, enkele kamers zijn niet per lift bereikbaar. Uiteraard houden we hier voor u rekening mee bij indeling.  (er is een optie voor 15 x 1 persoonskamer).

De prijs bedraagt:

voor KBO leden  € 520,00 p.p. Introducees € 550,00 p.p.

1-persoons kamer toeslag is € 50,00 voor het arrangement.

De prijzen zijn exclusief eventuele verzekeringen.

De prijs is op basis van minimaal 40 personen.

Accommodatie Hotel Krone https://krone-hotel.net/nl

Hotel Krone Kirchpl. 2   96160 Geiselwind Duistland.

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met “Reisbureau Brinkzicht”, Vledder welke lid is van de SGR dus extra garantie voor u als onze gast! De ervaren chauffeur/reisleider welke deze reis verzorgt is de heer de Jong. Hij is zeer goed op de hoogte met het gebied en zal tevens onderweg de nodige dingen vertellen. Het vervoer wordt uitgevoerd met de eigen nieuwe super de luxe touringcar van Brinkzicht van 50 of 62 personen, uiteraard voorzien van toilet en airconditioning.

Heeft u interesse in deze mooie reis, wilt u dan tijdig inschrijven zodat wij ook weer aan onze verplichtingen kunnen voldoen.

Aanmelden:  voor uiterlijk 1 maart  2020 .

dagelijks na 09.00 uur bij  Leo en Lea Vroonland.

Uitsluitend per telefoonnummer: 013 21 18 146.  b.g.g.  06 18 42 22 92.

Na aanmelding overmaken binnen 8 dagen 1e deel van uw reissom € 100,00. 

naar: IBANnr: NL75 INGB 000 49 25 203 t.a.v. Reiscom. RK Bond van Ouderen Delft.  met vermelding  R80.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging voor deelname.

Heeft u nog vragen neem telefonisch contact op, of per e-mailadres.  reizenkbodelft@hotmail.com

 

PROGRAMMAVOORSTEL STEIGERWALD  19-24 JULI 2020 REIZEN K.B.O. DELFT.

  1. Zondagmorgen vertrekt de bus  vanuit Delft vanaf 8.00 uur. Onderweg krijgt u de lunch in het zuiden van Nederland. In Duitsland maken we nog 1 of 2 keer een stop en komen we in de loop van de middag aan bij Hotel Krone in Geiselwind.
  1. Maandag gaat u lekker op stap, met onderweg een koffie/thee stop en een Duitse lunch. Na al dit lekkers brengt u een bezoek aan Schloss Weissenstein. Hier krijgt u een rondleiding en geniet u van wat ze noemen het hoogtepunt van Frankische Barok. Bijzonder in het oog springend is de marmerkamer en grot.
  1. Dinsdag gaan we in de loop van de ochtend vertrekken en onderweg krijgt u een heerlijke lunch en dan brengt de chauffeur u naar Volkach. Hier gaat u aan boord en maakt u een mooie boottocht over de Main.
  1. Woensdag de hele dag op stap, uiteraard weer een lekkere lunch, en de chauffeur rijdt u naar Dinkelsbühl. Het centrum van dit stadje is  nagenoeg volledig ommuurd, en dat is zeker uniek te noemen. De muur is maar liefst 2,5 kilometer lang en 5 tot 6 meter hoog, dit komt door de stadspoorten en bijbehorende torens. Hier vindt u 600 monumenten vele dateren uit de Middeleeuwen.  Omdat het voor de bus niet mogelijk is om door dit prachtige centrum te rijden, gaat u voor deze gelegenheid met zijn allen in de huifkar en maakt u een mooie rondrit door het centrum van dit stadje.
  1. Donderdagochtend een vrije ochtend, na de lunch gaat u met de bus stukje rijden van de Romantische route. Deze route is maar liefst 385 kilometer lang en loopt van de Main naar de Duitse Alpen. Deze route is in 1950 opgezet is één van de bekendste routes in Duitsland. Dit komt vooral door de diversiteit aan landschappen. Deze middag gaat een Nederlands sprekende gids mee in de bus, en zal u van de nodige informatie voorzien. Na het diner is er een super gezellige muziekavond.
  1. Vrijdag vroeg uit de veren voor het ontbijt want de bus vertrekt om 8.30 uur en rijdt u weer richting Nederland. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee van het hotel. We besluiten de dag met een heerlijk diner, voordat u weer terug bent bij de opstapplaats te Delft.

Uw reiscommissie:

Leo en Lea Vroonland en Anton van der Zalm

 

               

«Terug